субота, 27. април 2013.

Roman generator i Elektronski recenzent

Roman generator
Novo na tržištu! Roman generator - velika ispomoć proizvođačima književnih tvorevina.
Roman generator je jedinstven kompjuterski program koji omogućava automatsko generisanje romana i ostalih prozaičnih dela.
Omogućava stabilnu i standardizovanu serijsku proizvodnju. Neverovatna ušteda u vremenu! Produktivnost na najvišem mogućem nivou!

Dovoljno je da iz menija izaberete osnovne parametre i program će za vas generisati čitav roman, pripovetku ili zbriku pripovedaka.
Možete se opredeliti za postmodernističku, modernističku, realističku, prljavo realističku, mozaičku, rečničku, stvarnosnu, tradicionalističku, arhaičnu, nacionalnu, modnijalističku, fantazmagoričnu, popularnu, populističku, aristokratsku, narodnjačku, psovačku, pornografsku, abrakadističku ili neku drugu varijantu.
Dobijate proizvod usklađen sa svim književnim standardima, koji ni po čemu ne zaostaje za savremenom književnom proizvodnjom.
Program podjednako podržava žensko, muško, hemafroditsko, evnusko i homoseksualno pismo!
Redovni apdejtovi prate kretanja u svetskoj pripovedačkoj industriji, držeći vas uključene u najnovije tokove tako da ostajete stalno in i u skladu sa poslednjom književnom modom.
Nagradi me je poseban dodatak koji vam omogućava spravljanje dela namenjenih osvajanju književnih nagrada. Dela su usklađena sa sklonostima pojedinih žirija koje, jednostavnim klikom, birate iz menija. Dodatak garantuje ulazak u uži izbor, a eksluzivni super dodatak i samu nagradu.
Ne oklevajte!
Naručite odmah po promotivnoj ceni!


Elektronski recenzent
Elektronski recenzent je jedinstveni kompjuterski program namenjen književnim kritičarima. Generiše književne kritike u skladu sa teorijskim, poetičkim, klanovskim i ostalim opredeljenjima samog recenzenta.
Elektronski recenzent pretvara u javu san mnogih književnih kritičara – da o knjigama pišu a da iste ne čitaju.
Ne oklevajte!
Naručite odmah po promotivnoj ceni!

(Objavljeno u Beogradskom književnom časopisu broj 3, leto, 2006)